Meesters in interieur op maat
www.sdschrijnwerkerij.be

Voor parket van topkwaliteit
www.renovaparket.be

Wel beslagen beslag
www.dauby.be

Woonontwerp Peter Deckers schilderwerken

Passie voor schilderwerken
www.woonontwerp-peterdeckers.com

High-end kwaliteit
voor de keuken
www.vzug.com

Voor een totaalplaatje met ‘pitt’
www.pitt-solutions.be

Van alle (bouw)markten thuis
www.mrprojects.be

Meesters in interieur op maat

Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt is SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw in de Kempen en ver daarbuiten, een referentie op vlak van meesterlijk maatwerk met klasse.

Elk project begint met een idee. Renovatie of nieuwbouw, landelijk of modern, bij SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw vertaalt men – over de stijlgrenzen heen, afgemeten en minutieus – jouw wensen naar concrete plannen. Men waakt er over de planning, het budget en alle details van je droomproject. Kwaliteit, heldere communicatie en continuïteit, daar staat SD Schrijnwerkerij en Interieurbouw voor. 

Stijn Dirken draait al een tijdje mee en kan dan ook het verschil maken. Met de gedegen vakmensen die hem omringen, deelt hij zijn passie voor hout. Vaak is de keuken het kloppend hart van een project en daar weten Stijn en zijn team hun stempel op te drukken. Maar ook de verdere interieurinrichting van de woonst kun je aan hen toevertrouwen.

Bij deze specialist in keukenbouw, interieurinrichting en totaalprojecten kan je bovendien terecht voor houtskeletbouw en dak- en gevelwerken. En zo tilt SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw jouw nieuwbouw of renovatieproject naar een hoger niveau.

SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw
Zavelheide 9 – 2200 Herentals – België
Tel: 014-58 64 58
Fax: 014-58 64 57
info@sdschrijnwerkerij.be
www.sdschrijnwerkerij.be

Voor parket van topkwaliteit

Voor parket van topkwaliteit moet je in Ingelmunster zijn, bij Renova Parket. Een zaak die bekend staat om zijn knowhow, attente service en meesterlijk vakmanschap.

In de vernieuwde toonzaal ontdek je een gevarieerd aanbod. Je bent er welkom op afspraak, zo heeft men ruim de tijd om je rond te leiden en advies te geven omtrent welke soort van parket je best kiest en de vele mogelijkheden qua afwerking.

Keuze troef in de toonzaal. Je vindt er talrijke stalen half-massieve parket: geolied, gevernist, verouderd. En daarnaast valt er uiteraard massieve parket te bewonderen: 9mm parket (tapi), plankenvloeren, mozaïek, lamel op kant, Versailles, visgraat, Hongaarse punt.

Renova Parket is gespecialiseerd in het plaatsen van massieve en half-massieve parket. Het product is kant-en-klaar of wordt ter plaatse geschuurd en gekleurd. In overleg met de klant komt men tot een gedroomd resultaat. Vraagt je parketvloer een opfrisbeurt of andere look? Met een renovatie op maat zorgt Renova Parket voor een heuse make-over. Stijlvol èn betaalbaar.

Voor een waardevolle parketvloer wil je graag goed zorg dragen. Renova Parket deelt die bezorgdheid en heeft daarom een speciale webshop: www.parketonderhouden.be

Liever onderhoudsproducten afhalen? Maak gerust een afspraak, in de toonzaal is alles op voorraad om jouw parket (terug) te laten schitteren.

Renova Parket – Lorenzo Pattyn
Bruggestraat 279 – 8770 Ingelmunster
+32 (0) 472 58 42 21
info@renovaparket.be –  www.renovaparket.be

Wel beslagen beslag

Dauby staat voor authentiek sierbeslag in edelmetaal. Alles wordt op artisanale wijze gegoten in zandmallen en dan handmatig afgewerkt zoals vanouds. Het wel beslagen assortiment beslaat zowel landelijke als eigentijdse ontwerpen.

Maar ook de diverse Pure® Plus-accessoires voor keuken, badkamer en toilet vinden hun weg naar bouwers en verbouwers, zoals handdoekstangen. Dankzij de lange eindsteunen is er extra ruimte tussen stang en muur. Ook verkrijgbaar met korte steunen, vierkant of rond, naar keuze.

De Pure® Plus Curtains is een collectie ambachtelijke gordijnroedes in vier authentieke materialen: wit brons, smeedijzer, zwart en roest. Ook geschikt om potten en pannen aan op te hangen, trouwens.

Al even handig en knap van design zijn de toiletartikelen zoals wc-rolhouders en -borstels. Gebruiksvoorwerpen kunnen ook klasse uitstralen, zoveel is wel duidelijk bij Dauby.

www.dauby.be                    

PASSIE VOOR SCHILDERTECHNIEKEN

Peter Deckers startte als zelfstandig huisschilder en zag al spoedig zijn bedrijf openbloeien. Gaandeweg legde het concern rond Peter zich toe op meer dan schilderwerk. Het betreft vakmanschap dat je kunt vatten onder de noemer ‘praktische ondersteuning bij totaalinrichting’.

Die bagage komt de meesterschilder nu goed van pas, overal moet immers het totaalplaatje kloppen. Maar de reis brengt Peter terug naar zijn roots. Back to basics, zoals dat dan heet. Zijn hart klopt nog steeds voor het beroep van huisschilder. Passie blijft passie.

“Aloude procedés zet ik naar mijn hand om te komen tot mijn eigen schildertechnieken”, klinkt het. In de showroom te Schilde ontdekken we hoe Deckers & co toveren met verf.  Vast staat: verven, lakken, tinten en doorleving creëren met de kwast zijn synoniem voor sfeerschepping en je kunt schilderwerk absoluut niet wegdenken uit het geheel.

Welkom in de twee showrooms van Peter Deckers schilder- en decoratiewerken:
Misweg 3B, 2220 Heist-op-den-Berg
Turnhoutsebaan 180, 2970 Schilde (beleveniscenter Tollenberg).

Peter Deckers, www.woonontwerp-peterdeckers.com

foto’s © Kris Vlegels

High-end kwaliteit voor de keuken

V-ZUG is een familiebedrijf dat in 1913 werd opgestart in het Zwitserse Zug en hoogstaande apparatuur voor de keuken en de wasplaats produceert. De naam ‘Verzinkerei Zug’ leidde tot de naam van dit kwaliteitslabel.

Wist je dat V-ZUG in Zwitserland de marktleider is? Eén huishouden op de twee heeft een toestel van dit high-endmerk in huis.

V-ZUG Swiss Appliances blinkt uit qua keukendesign maar ook in innovatief kookcomfort met uit het aanrecht liftende afzuigkappen, vacuümlades, bordenwarmers, wijnkoelers, koelkasten, energievriendelijke maar efficiënte vaatwassers, volautomatische espressomachines en slimme kookplaten.

Met gesofisticeerde apparatuur waar zoveel klasse van uitgaat, zet je in de keuken de kers op de taart.

V-ZUG Europe
Evolis 102, B-8530 Harelbeke
(toonzaalbezoek enkel op afspraak)
tel. +32 (0)56/61.60.00 – info.be@vzug.comwww.vzug.com

Voor een totaalplaatje met ‘pitt’

Pitt-Solutions is de uit het juiste hout gesneden partner voor gevelbekleding, garagepoorten en bijgebouwen, alsook voor totaalprojecten op maat.

Van je woning een eye-catcher maken? Pitt-Solutions integreert deuren, ramen en poorten bijna onzichtbaar in de gevelbekleding, en ook draai- en schuifhekken zitten in het aanbod. Voor de bekleding kan je kiezen uit een scala aan duurzame houtsoorten, aluminium, Rockpanel, Trespa en zo veel meer.

Op zoek naar een nieuwe garagepoort? Je kan bij Pitt-Solutions terecht voor sectionaal poorten, kantelpoorten, zijdelingse schuifpoorten, al dan niet in combinatie met een bijpassende deur. Van gevelbekleding naar bijgebouwen, het is maar een kleine stap. Name it en het is haalbaar: wellnessruimte om te relaxen,  tuinkantoor, ontspanningsruimte  of een uitbreiding van de woning.

Voor wie opteert voor een pakket-oplossing neemt Pitt-Solutions graag die rol op. Om je te ontzorgen met full-service. Dat maatwerk gaat ver: shutters, hekwerk, …. En ook als je de stijl van buiten, binnen wenst door te trekken, ben je voor de interieurbekleding aan het goede adres in Affligem.

De specialisten van Pitt-Solutions staan klaar om samen met jou de mogelijkheden te bekijken en je woondromen te laten uitkomen… Pitt-Solutions geeft het geheel pit! Ontdek hoe jarenlange expertise resulteert in het unieke Pitt-concept:

www.pitt-solutions.be 

Van alle (bouw)markten thuis

De inrichting van je kantoor of winkel boosten? Je woning van a tot z renoveren? Allerlei herstellingswerken uit te voeren aan gebouwen? Een locatie corona-veilig maken met schermen en hygiënezuilen? Je bent aan het juiste adres!

Kevin en Ben zijn de complementaire vaklieden en zaakvoerders achter MR Projects. MR komt van hun achternamen, Michiels & Robberechts. Onder de noemer ‘vertrouwd met hout’ draait het bij hen om schrijnwerk in de ruimste zin van het woord. Van de kasten voor het interieur tot een heuse woonuitbreiding in houtskeletbouw. Maatwerk van de bovenste plank. Met als doel je huis om te toveren tot een thuis.

Maar bij MR Projects weet men ook specifieke klussen te klaren. Zoals een zolder isoleren en afwerken, dakvensters steken, trappen maken, laminaat leggen, een houten terras creëren,… Vakmanschap is meesterschap. Een totaalproject in gedachten? Heel het team is flexibel op elkaar ingespeeld waardoor je als klant een gevoel van ‘ontzorgen’ ervaart.   

Bij dit polyvalente bedrijf gevestigd te Wechelderzande is men echt van alle (bouw)markten thuis. Eigenlijk kun je beter de vraag stellen: wat kan men hier niet? Geen enkel project is te hoog gegrepen en kwaliteit en correcte service staan altijd voorop bij MR Projects.

Kevin Michiels – Ben Robberechts
Mobiel: +32 (0)489 87 57 73
Tel.: +32 (0)3 501 93 90

www.mrprojects.beinfo@mrprojects.be