In- en outdoor – in stijl genieten van het totaalgebeuren

Wonen is steeds meer een ruimer lifestyle gebeuren. Mensen willen niet enkel met stijl van het leven genieten binnen in huis, maar ook in de tuin. Pitt-Solutions zet daarom in op het creëren van een coherent totaalplaatje.

Het gezicht van de gevel

Pitt-Solutions staat bekend om zijn gevelbekleding die de tijd trotseert en je huis bekroont met een tijdloze look. Hoe men de voordeur en de garagepoort vakkundig laat verzinken, is ronduit meesterlijk te noemen. Dit bedrijf uit Affligem realiseert aldus een esthetische meerwaarde en bezorgt de gevel van je woning een ‘gezicht’ dat indruk maakt.

 

Met een tikkeltje meer

Architectuur met een gelaatsuitdrukking die aanspreekt, daar draait het om.
Woontip: herneem het karakter van de gevel in de huisinrichting. Een goed idee als je streeft naar een homogeen resultaat. En ook dat is een kolfje naar de hand van het Pitt-Solutions team. Hou je van een bijzondere toets in je interieur? Ga je graag voor een ietwat in het oog springend kader met net dat tikkeltje meer?

   

Wensen worden werkelijkheid

Je interieur een warme toets geven, dat doet Pitt-Solutions met natuurlijke materialen. Barnwood, thermisch behandeld hout (in de kleur die je wenst), tropisch hardhout op een verantwoorde manier ontgonnen, aan jou de keuze.
Hou je meer van strak aluminium, dan concipieert Pitt-Solutions, van buiten naar binnen of vice versa, een strak geheel om ‘u’ tegen te zeggen. Tevens is het mogelijk om houtaccenten en led-verlichting toe te voegen. Wens je een andere houtsoort of zelfs een ander materiaal? Contacteer Pitt-Solutions en maak je wensen kenbaar.

De sky is de limit

Op vraag van de klant speelt Pitt-Solutions ook in op de trend van outdoor living, met bijgebouwen in alle formaten en uitvoeringen. Mensen genieten graag van de band met de natuur terwijl ze zich alle modern comfort optimaal laten weggevallen. En of het nu om een aanbouw gaat met veel glaspartijen, een al of niet losstaand bijgebouw of het poolhouse van je dromen inclusief sauna… de sky is de limit!

 

Van a tot z

Erg in trek is ook zo’n overkapping met een opberggedeelte. Liever een gesloten geheel, dat is prima, maar dan is het ideaal als je zoveel mogelijk openheid kunt creëren als de weersomstandigheden erom vragen. Geen zin om  verschillende aannemers te contacteren? Geen probleem, Pitt-Solutions coördineert de werken en zorgt dat jouw project van a tot z in goede banen wordt geleid. Geen kopzorgen dus, even geduld en je geniet volop van het eindresultaat.

In lijn met jouw stijl

Uiteindelijk is het zaak om huis en tuin tot een geheel te versmelten dat aanvoelt als een ware thuis. Je moet zorgen dat het plaatje klopt, zeg maar. Dat het resultaat jou past als een outfit of een maatpak. Compleet in lijn met jouw levensstijl. Dan is de uit het juiste hout gesneden partner met jarenlange expertise in concept, productie en uitvoering: Pitt-Solutions.

Mail: info@pitt-solutions.be
Mobiel bellen: 0476/28 95 20
Web: www.pitt-solutions.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *