Vakmanschap met innovatieve touch

Je kunt hen het ontwerpen, maken en plaatsen van een nieuwe keuken en al het andere maatwerk toevertrouwen. Een verbouwing van a tot z, binnen en buiten. Of de complete  metamorfose van je huis of appartement. Bovendien komen de gedreven en ervaren vaklieden van MR Projects innovatief uit de hoek.

Echt revolutionAIR

Wat dacht je van dit nieuwe vernuftige ITair luchtzuiveringssysteem? Er is een ventilator, maar het plantje helpt een handje. We ‘grow fresh air’ is het welluidend credo. Onze gezondheid op het werk, in winkels, in het schoonheidssalon of bij de kapper, of zelfs gewoon thuis, zal er wel bij varen. Dit unieke product wordt door MR Projects ingewerkt naar wens zodat het resultaat ook best decoratief oogt. Met een app op je smartphone check je de werking en de luchtkwaliteit.
En heb je verder soms nood aan hygiënezuilen of schermen om de coronatijd het hoofd te bieden? Geef gerust een belletje!

Ontzorg-service

Je kunt aan MR Projects qua vakwerk echt alles vragen in, aan en om je woonst. Het bedrijf is polyvalent en zeer flexibel. Er wordt steeds gedacht in oplossingen en men handelt daar ook naar. De service is erop gericht je te ontzorgen. In overleg met de klant komt men tot een totaalplaatje dat klopt en aan de wensen voldoet. Zo worden maatkasten mooi uitgelicht opdat ze niet enkel gerieflijk zouden zijn maar ook sfeer uitstralen. Een hoogstandje van technisch kunnen zien we in de slaapkamer waar je automatisch de flatscreen-tv in en uit het dressing-eiland lift. Beslist het summum van comfort.

      

Veiligheid boven

Om collega aannemers bij te springen indien nodig, ben je eveneens aan het juiste adres bij MR Projects. En tot slot komen Kevin, Ben en hun team nog zeer onverwacht uit de hoek met een service die je van hen misschien niet zou verwachten… Het betreft het installeren van slimme elektronische sloten en sleutels, alsook het onderhoud ervan. Die waken erover dat je geen onverwacht bezoek krijgt en je bepaalt aldus exact wie wanneer binnen mag. Zo stelt MR Projects de veiligheid van gebouwen en mensen veilig.

Kevin Michiels – Ben Robberechts
Mobiel: +32 (0)489 87 57 73
Tel.: +32 (0)3 501 93 90
www.mrprojects.beinfo@mrprojects.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *