Eclectisch verbouwd met enige blingbling

Dauby Pure Sierbeslag

Thuis bij de Nederlandse interieurontwerpster Lotte Vink ervaren we het summum van eclectisch wonen met een eigen twist. Enige blingbling is dit compleet gerenoveerd pand niet vreemd en het oogt dan ook énig. De keukeninrichting werd op smaak gebracht met een mespuntje goudbrons. Dan doelen we op het Pure® sierbeslag in ruw gepolijst brons van Dauby. Robuuste grepen die door oxidatie een mooi mat patina zullen krijgen. Dit sierbeslag ‘leeft’ en geeft je interieur extra leven! Tip: je kunt het, als je dit wenst, met koperpoets behandelen voor het behoud van de oorspronkelijke uitstraling.

Info: www.dauby.be

Dauby Pure Sierbeslag  project interieurontwerp Lotte Vink  Dauby Pure meubelbeslag

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *