Hoogstaande luxe hoog in de wolken

VZUG keukentoestellen

Met een vacuümlade, twee ovens, een in het keukeneiland verzonken dampkap en drie vaatwassers is dit appartement van Pedro Verhue signatuur, hoog in de wolken, qua hightech kookcomfort het neusje van de zalm.

Er gaat geen dag voorbij of onze gastvrouw benut de ovens en de vacuümlade van VZUG. “Vanmiddag eten we kip in roomsaus die ik eerder heb bereid. Even laten ‘genereren’ in de combi-stoomoven en klaar!”

De vaatwasser van VZUG in de bar heeft een party-programma dat maakt dat je op amper tien minuten weer schoon servies hebt. “De keukentoestellen bieden zeer veel mogelijkheden. Maar sinds ik enkele malen een culinair atelier heb gevolgd bij Bart Vanhevel van Te Lande in Ardooie, kan ik die pas ten volle benutten.”

Info: www.vzug.com

 

VZUG inductiekookplaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *